Silvanus Hotel Kft., Visegrád

14 Vélemény
Silvanus Hotel Kft.
Feketehegy 0134.
2025 Visegrád
Pest
(26) 597 524
(26) 597 511
(26) 398 311
(26) 597 518
(26) 597 526
(26) 597 516
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Szállodánk személyzete a szíves vendéglátást mindig szem elott tartva csak arra törekszik, hogy a vendég úgy érezze magát, mintha vendégségben lenne nálunk. Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink itt-tartózkodásuk idejére megfeledkezve gondjaikról, feltöltodve, kipihenten, megújultan és elégedetten, testben és lélekben egyaránt harmóniában folytathassák mindennapjaikat.

 1. Ajándékutalvány
 2. Fotók
 3. Gallery
 4. Jogi Nyilatkozat
 5. Munkatársaink
 6. Partnereink
 7. Prices

Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Wellness, Olcsó szállás, Olcsó szálláshely, Olcsó szálláshelyek, Sókamra, Vendéglátás, Szállás, Konferencia, Szállók, Gőzfürdő, Vad specialitások, Panzió, Szauna, Panziók, Konferencia központ, Apartman, Masszázs, Utazás, Szállásfoglalás, Fitness, Uszoda, Étterem, Szálláshely, Sport, Söröző, Szépségszalon, Bár, Terasz, Nemzetközi konyha, Panoráma, Visegrád, Silvanus, Apartman vi, Bioenergetikai központ, Silvanus konferencia és sport hotel
Fizetési lehetőségek
 • Szép kártya
  Szép kártya
Silvanus Hotel Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

értékelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Szállodában a személyzet nagyon figyelmes és udvarias. A szálloda wellness és étterem része szép 4 csillagos szállodának felel meg. A szoba berendezése viszont a 4 csillagos szállodához méltatlan. A mosdó olyan mint egy vasuti kocsiban lenne.

Alacsony színvonal

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A panoráma gyönyörű, de nem kárpótol mindenért, a szálloda óriási csalódás. A standard szoba mérete és berendezése talán 2*-nak megfelel. A fürdőszoba igénytelen, a konditerem kritikán aluli, a wellnessben egész nap nincs törölköző. Az étterem rendben, a személyzet kedves, de a szolgáltatások színvonala 2*.

hotel silvanus

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Április 13-14-15. -én volt szerencsém a párommal 3 napot a Silvanus Hotelben tölteni Visegrádon. A táj varázsa,a szobák ízlésesen berendezett világa, a vacsora és a kiszolgálás színvonala, a komfort amit élvezhettünk, mindezek együttesen arra a véleményre adnak jogos alapot, hogy azt mondhassam, minden elismerésem nekik, és köszönjük ezt a felejthetellen pár napot, mindenkinek tiszta szívből ajánlani fogom.

LoLa
hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szálloda szolgáltatásai kifogástalanok és széleskörűek.A recepción és az étteremben kimagaslóan kedvesek voltak.Teljes kikapcsolódást, nyugalmat, sokoldalúságot élvezhettünk. A vendégért van minden. Kilátás is fantasztikus. Ételek is ízletesek. Meg vagyok elégedve vele.Nagyon jól éreztem magunkat reméljük lesz még lehetőségünk visszatérni erre a csodálatos helyre. Remélem, hogy ez meg is fog történni egyszer. Majd, talán, ha lesznek saját gyermekeim is. Aki itt jár ne mulassza el meglátogatni a város nevezetességeit. Jó levegőn sétálni meg felüdülés. Aki szereti a zöld övezetet, az mindenképp menjen el ide is.

Hotel Silvanus

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kellemes, szép hely, alkalmas jó pihenésekre, de a vacsora az borzalmas, roszul agyonfűszerezett, semmitmondó, a francia-díjas szakács, probálkozhatna magyaros ételeket csinálni inkább.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Silvanus Hotel Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Mátyás Király Utca 40.
  2025  Visegrád
 2. Mátyás Király Utca 82
  2025  Visegrád
 3. Fekete Utca 806.
  2025  Visegrád
 4. FŐ ÚT 66.
  2026  Visegrád
 5. Fő Utca 47.
  2025  Visegrád
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete